image
 |  1517 19 Січня 2024 | 08:54

У Луцьку самовільно вставили двері зі сходами (ФОТО)

Реагуючи на звернення громадянина інспектори відділу «Група швидкого реагування» департаменту муніципальної варти Луцької міської ради виявили проведення робіт з самовільного перепланування нежитлового приміщення на проспекті Відродження, 55.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Сценарій таких робіт знайомий багатьом, адже випадків з облаштування входу при переплануванні житлового приміщення під нежитлове (комерційне) – безліч. Зазвичай робітники не надто переймаються питаннями безпеки мешканців таких будинків при втручанні в несучі стіни, не говорячи вже про незаконність таких робіт.

Таким чином, інспектором департаменту на відповідальну особу було складено два адміністративні протоколи: за ст. 150 КУпАП (порушення правил користування жилими будинками і жилими приміщеннями) та за ст. 152 КУпАП, порушення п.п. 2.5.5.1.1. Правил благоустрою міста Луцька (засмічення території матеріалами, конструкціями, відходами).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку очистять фасади історичних будівель від кондиціонерів і супутникових антен

Усі адміністративні матеріали передані на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради, яка і буде приймати рішення щодо штрафних санкцій.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити