image
 |  0 7 Січня 2020 | 08:28

У Луцьку спіймали «на гарячому» бізнесменів

В рамках операції «Акциз-2020» співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області провели заходи направлені на детінізацію ринку пально-мастильних матеріалів та припинення діяльності “підпільної” АЗС на території області.

Про це інформує пресслужба ГУ ДФС у Волинській області.

Так, за результатами проведених заходів припинено діяльність однієї “підпільної” АЗС на території м. Луцька, що здійснювала зберігання дизельного палива без відповідних дозвільних документів, припинено. В наслідок чого, з незаконного обігу вилучено 2000 літрів дизельного пального, пально-роздавальний модуль та ємність в якій зберігалось вказане пальне. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 150 тис. грн.

Відносно правопорушника складено адміністративний протокол за ч.5 ст. 164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності).

Читайте також: У місті на Волині невідомі перекинули зупинку (ФОТО)

Головне управління ДФС у Волинській області вкотре звертає увагу платників податків, які займаються зберіганням та реалізацією пально-мастильних матеріалів, на дотриманні вимог чинного законодавства під час провадження господарської діяльності. Разом з тим, звертається до всіх громадян з проханням повідомляти про будь які виявлені факти, що вказують на порушення порядку зберігання чи реалізації пально-мастильних матеріалів за телефоном (0332) 777-102.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити