image
 |  2 3 Лютого 2021 | 11:31

У Луцьку спіймали нелегала (ФОТО)

Сьогодні співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов‘язаними з торгівлею людьми ГУНП у Волинській області у Луцьку виявили громадянина Республіки Узбекистан, котрий перебував на території України незаконно, із порушенням законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства.

Про це інформує поліція Волинської області.

Іноземець не виконав попереднє рішення державної міграційної служби про примусове повернення та близько трьох років нелегально проживав на території України.

Оперативники на іноземця склали адміністративний протокол за ст. 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йому загрожує штраф у розмірі від 1700 до 5100 грн.

Правопорушника передали спеціалістам Управління державної міграційної служби у Волинській області для прийняття рішення про видворення за межі України із забороною в‘їзду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку водій леве не збив жінку з дітьми: момент зафіксувала камера

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити