image
 |  2 17 Квітня 2019 | 16:18

У Луцьку створять комісію з надання допомоги сім'ям загиблих ветеранів війни

У Луцьку створена комісія з питань надання адресної грошової допомоги сім’ям загиблих (померлих) ветеранів війни та зниклих безвісти.

Про це йшла мова під час засідання виконкому Луцької міськради.

Комісія з питань надання адресної грошової допомоги сім’ям загиблих (померлих) ветеранів війни та зниклих безвісти створена для розгляду та вирішення питання надання щорічної одноразової адресної грошової допомоги до Дня вшанування пам'яті лучан в рамках Програми соціального захисту населення міста на 2016-2020 роки.

Вона виплачуватиме допомогу:

- сім’ям осіб, які загинули (померли) внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах антитерористичної операції у період її проведення чи під час безпосередньої участі у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, у забезпеченні їх здійснення, перебуваючи безпосередньо в районах та у період здійснення зазначених заходів;

- сім’ям осіб, які зникли безвісти під час виконання обов'язків військової служби осіб, та які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах антитерористичної операції у період її проведення чи брали участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, перебуваючи безпосередньо в районах та у період здійснення зазначених заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку в учня виявили небезпечну інфекцію

Комісія утворюється з числа представників виконавчих органів міської ради, громадських організацій, що займаються вирішенням соціальних питань членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти та депутатів Луцької міської ради (за згодою). Комісію очолюватиме заступник міського голови Костянтин Петрочук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити