image
 |  5 11 Листопада 2019 | 15:43

У Луцьку триває ремонт ділянки вулиці Рівненської

У Луцьку ремонтують частину вулиці Рівненська.

Відповідні фото опублікував перший заступник міського голови Григорій Недопад.

"Триває ремонт вулиці Рівненської у Луцьку – дуже ґрунтовна і якісна робота забезпечує хороший результат – здійснено заміну всіх підземних комунікацій, викладено асфальтове покриття, особлива увага – у зоні зупинки, де облаштовують міцну основу, що захистить від просідання. Встановлено економічне і якісне LED-освітлення, замінено бордюри, викладено бруківкою пішохідні та велосипедні доріжки. Фінансування капітального ремонту вулиці Рівненської у Луцьку – це переважно грантові кошти, яких не потрібно буде повертати, а отже для бюджету міста витрати стануть мінімально можливими", - зазначає посадовець.

Залучення європейських інвестицій на ремонт однієї з найбільш навантажених ділянок дороги стало можливим завдяки участі в міжнародному проєкті «Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма і Луцька». Донор - ЄС в рамках програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020» CBC Programme Poland-Belarus-Ukraine. Для Луцька бюджет проєкту складає більше 700 тис євро і одним із головних об′єктів у ньому є саме ділянка вулиці Рівненської довжиною від вулиці Задворецької до вулиці Купріна.

Читайте також: Чиновники Пустовіта провалили запровадження е-квитка

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити