image
 |  5 20 Травня 2019 | 17:41

У Луцьку відбулась урочиста академія «Били, вбивали, на чужину гнали…»

З ініціативи громадської організації «Волинська ветеранська спілка політв'язнів і репресованих» 20 травня у Волинському коледжі технологій, бізнесу та права відбулась урочиста академія «Били, вбивали, на чужину гнали…»

Як інформує власкор «ВолиньUA», захід був приурочений до Дня жертв політичних репресій в Україні.

Серед присутніх на академії – представники ветеранських спілок політв`язнів і репресованих, ветерани Волинського Братства вояків ОУН і УПА імені полковника Клима Савура, викладачі та студенти коледжу.

Право відкрити академію надали першому заступнику голови Волинської обласної ради, свободівцю Олександру Пирожику. По тому з історичною доповіддю перед присутніми виступив історик і політолог, заступник декана факультету з виховної роботи, старший викладач кафедри політології та державного управління Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Тарас Літковець.

Голова Волинської ветеранської спілки політв'язнів і репресованих Валерій Семенюк щиро подякував за сприяння в організації академії директору коледжу Станіславу Щеблюку та своєму заступнику, автору сценарію заходу Олександрі Бондар.

До слова, студенти коледжу підготували для сивочолих ветеранів не тільки змістовну програму патріотичних пісень, а й приготували для них смачний солодкий стіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Націоналісти Волині та Рівненщини спільно вшанували Героїв Колківської республіки (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити