image
 |  9 6 Червня 2021 | 23:07

У Луцьку відбулася пісенна презентація поетичної збірки Олени Бартко «Лабіринтами долі» (ФОТО)

У День журналіста, 6 червня, в обласному центрі Волині відбулася пісенна презентація поетичної збірки Олени Бартко «Лабіринтами долі».

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук депутат Волинської обласної ради від ВО "Свобода" Олександр Пирожик.

"Щиро втішений незабутніми враженнями від спілкування з прекрасними людьми, які отримав, відвідавши презентацію книги луцької поетеси Олени Бартко «Лабіринтами долі», що відбулась у Луцьку 6 червня, в День журналіста. Унікальна пісенна презентація, помережана виступами рок-гітаристки з Любешова Наталії Горщар та гурту «Наталіка», натхненне виконання поетичних творів під милозвучний супровід скрипки у вправних руках цієї ж мисткині, майстерні декламування поетеси Ніни Юрченко, письменниці з Рівного Валентини Люліч, лучанки Наталії Шпалерчук та інших запрошених – усе це залишило непідробні враження справжності спілкування та спорідненості душ, зарядило потужною енергетикою творчості…" - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку відбувається міжнародний мистецький фестиваль для людей з інвалідністю

"Особлива вдячність за цей чудовий подарунок до Дня журналіста – ведучій заходу, нашій посестрі, депутату Камінь-Каширської районної ради від ВО «Свобода» з Любешівщини, поетесі Оксані Павлючик, яка власне й запросила на цю мистецьку вечірку. Дякую головній героїні презентації та іншим поетесам – за подаровані збірки своїх поезій, Наталії Горщар та гурту «Наталіка» – за драйвовий компакт-диск «Вітер змін», адміністрації ресторанного комплексу «Золотий дракон» і творчій студії «Натхнення» – за чудову локацію та сприяння в організації цієї пісенної презентації. Сьогодні вкотре переконався, який багатий талантами та одержимими людьми наш Волинський край!" - додає Олександр Пирожик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісня на ніч: Волинянка Наталія Горщар – В полоні часу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити