image
 |  7 15 Січня 2020 | 14:36

У Луцьку відкриється персональна виставка живопису львівського художника Богдана Салія

З 17 січня 2020 року в луцькій ART GALLERY експонуватиметься персональна виставка живописних робіт відомого львівського художника та дизайнера Богдана Салія.

Відкриття виставки відбудеться 17 січня о 17:00 годині (проспект Волі, 1, 5-й поверх луцького ЦУМу, ART GALLERY).

На творчій презентації автор представить публіці дивовижний світ українських Карпат. Два десятки живописних робіт автора відкриють відвідувачам яскравий та неповторний світ найвищих і найкращих гір України. На полотнах автора можна буде побачити гірські вершини та полонини, гірські ріки та високогірні озера у різні пори року, світанки та заходи сонця.

Художник сам багато мандрує Карпатами, і тому малює гори нетрадиційно «з низин» – від села, хати, копички сіна, а зображає їх так, як бачить їх із висоти гірських хребтів та вершин. В експозиції представлені пейзажі різних куточків Карпат: Бойківщина, Гуцульщина, Закарпаття, Буковина.

Довідково:

Салій Богдан Теодозійович народився в 1971 році у Львові. З 1988-го по 1993-й рік навчався у Львівській національній академії мистецтв за спеціальністю «Художнє скло». З 1999-го по 2019-й рік працював викладачем кафедри «Реставрація творів мистецтва» у Львівській національній академії мистецтв.

Працює в галузі станкового живопису, графіки та комп’ютерної графіки. Учасник багатьох художніх виставок в Україні та за кордоном. Автор п’яти персональних виставок. Творчі роботи знаходяться в приватних колекціях в Україні та за кордоном. Член спілки дизайнерів України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучанин видав свою книгу у Нью-Йорку і сподівається на переклади у Франції, Угорщині та Італії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити