image
 |  43 17 Січня 2020 | 22:25

У Луцьку відкрилася виставка сучасного художника зі Львова (ФОТО)

У Луцьку в ART GALLERY, що знаходиться у приміщенні ЦУМу, відкрилася виставка картин сучасного художника з Львова Богдана Салія.

Як повідомляє власкор «ВолиньUA», більшість робіт митця – мальовничі пейзажі та краєвиди. На картинах представлені практично всі регіони Карпат – Бойківщина, Гуцульщина, Закарпаття, Буковина. Всі вони по-своєму прекрасні й неповторні.

«Я вперше в Луцьку, і щиро радий, що мене тут гостинно зустрічають. Моя сьогоднішня виставка увібрала в себе живописні роботи останніх двох років, це – мої творіння за два останні роки. Я сам – мандрівник. Уже років тридцять, як мандрую по горах. І споглядаючи цю красу наших гір, ловлю себе на думці, що це мають побачили інші, я хочу передати її іншим людям.

Дехто каже про мою творчість, що я живу у світі ельфів. Я кажу: знаєте, ми всі там були, у світі ельфів. У моїх картинах дійсно живуть ельфи. І я відтворюю цей світ у своїх картинах, аби подарувати тим, хто їх споглядає, трохи дитинства, трохи казки, трохи доброго настрою», – ділиться думками Богдан Салій під час презентації.

Художник висловив побажання, щоб кожен, хто споглядає його картини, хоч трохи побув у світлому, яскравому, хорошому, радісному світі.

«Хотілося б, щоб моя творчість додала вам позитивних емоцій. Якщо це вдасться, то я вважатиму, що зробив богоугодну справу», – додав Богдан Салій.

Виставка експонуватиметься протягом двох місяців. Щонайменше до 15 березня її зможуть оглянути лучани та гості міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страхи Путіна: В Кремлі бояться, що в Україні не буде російськомовних дітей

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити