image
 |  4 16 Грудня 2021 | 20:19

У Луцьку відкрили дитяче стоматологічне відділення при поліклініці

У Луцьку відкрили стоматологічне відділення КП «Луцька міська дитяча поліклініка». Воно діятиме на першому поверсі лікувального корпусу на проспекті Волі, 3а.

За словами директора КП «Луцька міська дитяча поліклініка» Оксани Лєщинської, у відділенні проводитимуть профілактику стоматологічних захворювань, терапевтичне лікування, видалення зубів та хірургічні втручання, йдеться на сайті Луцькради.

«Це наша мрія семирічної давності. Ми завжди хотіли об’єднати стоматологічну допомогу саме в цьому корпусі, щоб надати можливість лікарю працювати особисто з дитиною», - розповіла вона.

На оновлення та ремонт цього відділення з міського бюджету виділили 1,3 мільйона гривень. Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук, який разом із своїм заступником Іриною Чебелюк приїхав оглянути центр дитячої стоматології.

«До цього тут був ще радянський ремонт. Дитяча стоматологія — особлива, тому що навіть дорослі бояться йти до цього лікаря, а діти - тим паче. Коли вони приходять у старе, сіре та обшарпане приміщення, то їхні страхи ще більше посилюються, - сказав міський голова. - Ми вирішили оновити відділення, щоб дітки сюди з приємністю приходили та мали хороший настрій. Також ми хотіли, щоб тут було комфортно й людям, які тут працюють».

У відділенні у дві зміни працює 28 дитячих стоматологів та 3 хірурги. Для якісного надання медичних послуг, закуплено усі необхідні стоматологічні матеріали та вироби медичного призначення.

Стоматологічне відділення КП «Луцька міська дитяча поліклініка» працює щоденно з 08.00 до 20.00 години, в суботу з 09.00 до 15.00; у вихідні та у святкові дні з 10.00 до 16.00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як виглядає оновлене інфекційне відділення у волинському місті

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити