image
 |  2 3 Серпня 2020 | 17:27

У Луцьку відмовили спілці в облаштуванні парковки поряд із ЖК «Сафрон»

Луцька міська рада не поновила договору оренди для обслуговування стоянки автотранспорту на вул. Львівській, 106-а, що поряд із багатоповерхівкою «Сафрон».

Про це стало відомо, сьогодні, 3 серпня, під час позачергового засідання сесії Луцької міської ради.

До Луцької міської ради звернулись Волинська обласна організація ГО «Всеукраїнська спілка автомобілістів» щодо поновлення договору оренди землі на вул. Львівській, 106-а площею 0,3725 га. на 5 років.

В даному житловому районі міста автомобільна парковка слугувала десятки років. Однак, поряд із нею з’явилась будівля ЖК «Сафрон», забудовником якої є Руслан Юзва.

Нагадаємо, що у міськраді дозволили будувати багатоквартирний житловий будинок з вбудовано-прибудованими приміщеннями комерційного призначення на дев’ять поверхів, однак забудовник вирішив звести десять. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальне будівництво: за 2 роки ДАБІ таки не змогла перевірити житловий комплекс у Луцьку

Таким чином забудовник звів багатоповерхівку не передбачивши місць для паркування жителів цього будинку.

Однак, луцькі обранці вирішили розчистити землю поряд із десятиповерхівкою не погодивши оренду для ГО «Всеукраїнська спілка автомобілістів». Далі буде…

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити