image
 |  4 24 Травня 2020 | 12:25

У Луцьку відновила роботу підземна арт-галерея

Після двох місяців карантину відкрилась арт-галерея, яка знаходиться у підземеллі в центральній частині Луцька. Її директорка Наталія Грабовецька розповіла, що відвідувачів забезпечать всіма необхідними засобами захисту.

Нагадаємо, з 11 травня Уряд ввів низку карантинних послаблень. Зокрема дозволили приймати відвідувачів бібліотекам, музеям та мистецьким галереям, - інформує Суспільне Волинь.

Мистецький центр розташований у колишньому Монастирі бернардинів. Галерея не розрахована на велику кількість глядачів.

"Період карантину, це дуже особливий період. Дуже дивний, який треба було прийняти, пережити, переосмислити Тому ми починаєм працювати, по-новому дивитись на світ, запрошуємо лучан. Нам зараз дуже важлива підтримка", - коментує подію директорка галереї, художниця Наталія Грабовецька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Камінь-Каширські лісівники доглядають місця поховань невідомих солдатів різних армій (ФОТО)

У галереї вже є перші відвідувачі. Оглянути твори живопису та скульптури можна щоденно, окрім неділі та понеділка. Нині у галереї готуються до нових мистецьких виставок.

Нагадаємо, шість волинських музеїв поки не можуть відновити роботу після послаблення карантину. В закладах немає грошей на купівлю засобів захисту та безконтактних термометрів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити