image
 |  2 3 Червня 2019 | 15:25

У Луцьку відома ТМ «Рудь» подарувала дітям Свято морозива*

У спеконтій недільний день кілька тисяч дітей та дорослих взяли участь у щорічному традиційному Святі Морозика у Луцьку від торгівельної марки «Рудь».

Захід відбувся, 2 червня, у центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Початок літа асоціюється не тільки зі спекою та канікулами, а й зі святковим настроєм, який п’ятнадцятий рік поспіль дарує лідер українського ринку морозива – компанія «Рудь».

Свято Морозива – це чудова можливість вдосталь поласувати улюбленим холодним смаком і нагода взяти участь у драйвових розвагах та цікавих воркшопах.

Цього року гості свята ммали змогу отримати 1 квиток на будь-який атракціон, просто придбавши 1 порцію будь-якого смачного морозива.

Чудовою новиною стали оновлені атракціони. До уваги гостей були представлені п’ятнашки, мін-гольф, рибалка, водяні та танцювальні батли, які подарували дітлахам 100% гарного настрою!

Веселощі, чудовий відпочинок та багато корисних подарунків – ось чим дивувала та радувала відвідувачів компанія «Рудь» цього року.

Розваги на атракціонах були доступні всім охочим, адже вхід до більшості локацій був абсолютно вільним. Усі охочі могли спробувати свої сили у виготовленні цікавих виробів: прикрас для волосся, закладок, іграшок, подарункових коробочок.

«Щороку компанія «Рудь» вдосконалює програму Свят морозива, збільшує кількість атракціонів, проводить нові майстер-класи, – розповів Петро Рудь, президент компанії «Рудь» – АТ маслозавод». – Цього року ми пропонуємо велике різноманіття розваг, щоб якнайкраще відповідати гаслу «100% святково». Ми вдячні кожному споживачеві за висловлену довіру. Обіцяю, що торгівельна марка «Рудь» і надалі працюватиме над тим, аби залишатися фаворитом наших маленьких та дорослих поціновувачів морозива».

Палатки з атракціонами від ТМ «Рудь» розмістилися по обидва боки вздовж центральної алеї парку.

Впродовж усіх чотирьох годин свята з учасниками спілкувався зі сцени ведучий, який пропонував узяти участь в конкурсах, розвагах, вікторинах, як командами, так і особисто. За що кожен учасник отримав подарунок.

І саме найголовніше організаторам вдалось досягти драйвового Свята морозива від ТМ «Рудь».

Інформаційна довідка.

Акціонерне товариство «Житомирський маслозавод» — компанія «Рудь» — лідер серед українських виробників морозива. «Морозиво № 1» — це не лише рекламний слоган, а й мета існування компанії. Саме тому продукція підприємства не тільки задовольняє потреби, а й перевищує сподівання споживачів. Навіть найвибагливіші з них можуть знайти для себе свій смак в асортименті продукції.

Вже більше 10 років компанія «Рудь» є визнаним лідером ринку морозива й заморожених продуктів України. Використання нових технологій та підходів до роботи, міцні партнерські зв’язки, вірність традиціям дозволяє нам завжди та в усьому бути на крок попереду — ми працюємо для споживачів!

Розуміючи масштаби виробництва морозива, Компанія «Рудь» прагне до постійного зростання показників якості та екологічного стану довкілля, докладає невпинних зусиль до попередження та мінімізації забруднення. Підприємство несе повну відповідальність за якість та безпеку виробленої продукції, а також впливи на екологію. Компанія «Рудь» має безліч нагород: дипломи, медалі, відзнаки, що є переконливим доказом високої ефективності застосування сучасної філософії бізнесу.

   

                               

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити