image
 |  5 12 Жовтня 2023 | 08:28

У Луцьку відремонтували покрівлі у 100 будинках

У Луцьку ЖЕКи відремонтували покрівлі у ста будинках.

Про це йшла мова під час засідання виконкому Луцької міськради, - пише ВолиньUA.

Під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради перший заступник директора департаменту житлово - комунального господарства Сергій Гаврилюк коротко проінформував членів виконавчого комітету про стан підготовки підприємств, установ та організацій Луцької міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років.

Сергій Гаврилюк зазначив, що житлово-експлуатаційними підприємствами міста профілактично відремонтовано системи центрального опалення у 144 будинках, гарячого водопостачання – у 96 будинках, холодного водопостачання – у 264 будинках. Відремонтовано 62 електрощитових. Здійснено ремонт оголовків димовентиляційних каналів в 37 будинках в кількості 47 одиниць. Виконано заміну водовідвідних пристроїв у 54 будинках протяжністю 426 метрів.

Відремонтовано поточним ремонтом 3.5 тис. м2 покрівель в 100 будинках. Роботи зі скління вікон на горищах та в підвальних приміщеннях, встановлення вхідних дверей та люків на горищах продовжуються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканці села на Волині написали заяву на священника МП за хуліганські дії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити