image
 |  2 17 Жовтня 2020 | 21:37

У Луцьку викликали таксі аби забрати тіло з моргу

До диспетчерської служби таксі у Луцьку надійшло незвичне замовлення. Так, замовник просив відвезти з Луцька до села Топільне Рожищенського району двох дорослих та мертву маленьку дитину, як стало відомо вже згодом.

Про це пише ІА Волинські новини.

"13 жовтня о 16:35 годині до диспетчерської частини нашого таксі надійшло моторошне замовлення. З поміткою "багаж" та "економ-клас" просили транспортувати із моргу, що на вулиці Стефаника у Луцьку до села Топільного у Рожищенському районі двох дорослих та тіло дитини. Оскільки у замовленні не було вказано, що потрібно подати автомобіль з кузовом "універсал", як це, зазвичай, буває, коли перевозять великогабаритний багаж, то можна припустити, що тіло дитини перевозили у салоні.

За п’ять років моєї роботи у таксі, таке замовлення бачу в ефірі вперше. Ймовірно, послуги ритуальної служби виявились замовникам не по кишені. Сумно це усвідомлювати..." – зазначив інформатор.

Інформацію підтвердили й у служби таксі.

"Справді, таке замовлення мало місце 13 жовтня. Замовники просили відвезти тіло дитини із Луцька до села Топільного у Рожищенському районі. Ймовірно, для поховання. Наш працівник з розумінням віднісся до ситуації і виконав це замовлення", – повідомили у службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали жалюгідний стан громадських вбиралень в Центральному парку Луцька

Тим часом як повідомив односельчанин сім’ї, у якій померла дитина, 14 жовтня на місцевому кладовищі й справді ховали тримісячне немовля. Однак, чоловік зазначив, що про причину смерті дитини йому нічого невідомо.

Односельчани розповідають, що дитинка народилась в не зовсім благополучній сім’ї. Від народження дитина мала низку хвороб, в тому числі і порок серця. Мама від операції відмовилась, мотивуючи це відсутністю коштів на дороговартісне лікування. Коли дитині стало зле, їй викликали швидку, проте врятувати маля не вдалося – дитина померла.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити