image
 |  0 28 Січня 2019 | 10:16

У Луцьку витратять понад 600 тисяч гривень на повірку водолічильників

До 630 тисяч гривень на рік планують витратити на повірку водолічильників у Луцьку.

Послуги з підготовки до повірки, регулювання та проведення повірки водолічильників (без зняття водолічильника) надаватиме ТзОВ «Смарт Еко Лоджик», зареєстроване у Луцьку. Відповідно до договору, укладеного між товариством та КП «Луцькводоканал» 25 січня, вартість послуг становитиме до 630 тисяч гривень (ціна встановлюється з врахуванням вартості кожної послуги). 

Планують надати до трьох тисяч послуг протягом поточного року. 

Як повідомлялося, з початку року лучани почали отримувати повідомлення від КП «Луцькводоканал» про намір встановлення в їхніх будинках вузла комерційного обліку. Пов’язані з цим витрати понесуть власники приміщень або балансоутримувачі будинків. Лічильники мають встановити на всіх житлових будинках до 1 серпня 2019 року. 

При цьому приватні лічильники, встановлені у квартирах, не лише не втратять свого значення, але й захистять споживачів від зайвих витрат і виконуватимуть розподільчу функцію. А наявність загальнобудинкового лічильника дає можливість мешканцям багатоквартирного будинку сплачувати лише за отримані послуги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Луцькводоканалі» нагадують про початок прийому показників холодної та гарячої води

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити