image
 |  5 16 Серпня 2020 | 22:11

У Луцьку виявили банду, яка продавала наркотики

У Луцьку члени організованої банди купували наркотики через інтернет, а потім перепродавали їх та розповсюджували на вулицях міста.

Про це інформують «Волинські новини» із посиланням на вирок Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, особа, матеріали відносно якої виділені в окреме кримінальне провадження, створила кримінальне угрупування, учасником якого був і обвинувачений.

Зокрема, злочинці замовляли через інтернет психотропні речовини, а саме амфетамін та PVP, які в подальшому обвинувачений забирав у вигляді посилок із закладів доставки «Нова Пошта», переносив до місця свого проживання, де фасував та зберігав з метою подальшого збуту.

Щоб не бути викритими, учасники банди розробили план конспірації, зокрема створили чотири веб-сайти та чат у Telegram. Вони рекламували ці сайти, розміщуючи на них інформацію щодо продажу психотропних речовин, та здійснювали їх збут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку пасажири розкритикували жінку через коронавірус

Також злочинці використовували мобільні телефони, за допомогою яких контактували між собою, використовуючи сленгову мову. Група вела свою злочинну діяльність з березня 2018 року по 21 серпня 2019 року.

Відзначимо, що обвинувачений робив на вулицях міста закладки, а після того, як отримував відомості про оплату через електронний гаманець системи «EasyPay», надсилав покупцям фото місця закладки.

До слова, обвинувачений та прокурор уклали угоду про визнання винуватості. Тож один з членів банди відсидить за ґратами п’ять років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити