image
 |  11 12 Листопада 2021 | 23:31

У Луцьку виявили нелегальні термінали самообслуговування

Працівники Департаменту муніципальної варти виявили самочинно розміщені термінали самообслуговування на території міста Луцька за адресами: вул. Ковельська, 3, 4, вул. Гордіюк, 35, просп. Соборності, 32, 42, які підлягають демонтажу.

Про це йде мова у проєкті рішення виконавчого комітету.

Управління містобудування, земельних ресурсів та реклами дозвільні документи та розміщення вказаних терміналів не видавало.

На відповідальну особу за розміщення терміналів самообслуговування – громадянина Ратушного О.Р. з листопада складено протоколи по ст.152 КУпАП за порушення п.п. 2.5.5.1.13 "Правил благоустрою міста Луцька".

Вищезазначені об’єкти підлягають демонтажу за кошти особи, що здійснила встановлення. Якщо особа, що здійснила самовільне встановлення малих архітектурних форм та тимчасових споруд, не здійснила демонтаж у визначені приписом строки, демонтаж малих архітектурних форм та тимчасових споруд здійснюється в порядку, встановленому Правилами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька призупинили будівництво автомийки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити