image
 |  923 7 Липня 2024 | 23:36

У Луцьку військовий кинув гранату на людей: що кажуть свідки

Свідки інциденту на вулиці Ковельській у Луцьку повідомили деталі та ймовірну причину трагедії.

Як розповів у коментарі Суспільному свідок події Володимир, на момент вибуху гранати він перебував у своєму автомобілі, очікуючи зеленого сигналу світлофора для руху.

"Стояв на світлофорі — і військовий кинув гранату. Була суперечка між водієм буса і тим військовим. Посперечалися і той кинув. Травмовані були люди, багато людей", — зазначив чоловік.

Лучанин Віталій розповів кореспондентам Суспільного, що моменту вибуху гранати він не бачив. Свідки, які були на місці події, зазначив чоловік, розповіли йому про обставини події, що сталася. З його слів, медики екстреної меддопомоги госпіталізували двох жінок та чоловіка.

"Говорять, що їхали і не поділили дорогу, тут (на Ковельській — ред.) стали на світлофорі виясняти ситуацію. Водій білого буса кажуть телефона побив військовому. І військовий не витримав, кинув гранату. Це свідки розказували, які все бачили", — сказав Віталій.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити