image
 |  27 19 Вересня 2023 | 17:44

У Луцьку водій міжнародного рейсу відмовився безкоштовно передати гроші на купівлю авто для ЗСУ

Волонтерка з Рожищ Віра Шварцкоп розповіла про неприємну ситуацію, яка трапилася з нею на луцькій автостанції, коли водії міжнародних рейсів вимагали відсоток за передачу коштів на допомогу ЗСУ.

Про це жінка написала на сторінці у Фейсбук.

"Це водї автобуса, який їздить в Польщу. Зазвичай всі волонтери через водїв передають гроші на різні штуки, так як більшу суму в Польщі зняти неможливо. Ми теж завжди передаємо гроші на автомобілі на ЗСУ. Але такого як сьогодні ще не було. Я не знаю, хто ці люди але це просто жесть. Скільки платите? Кажу, це на машину на ЗСУ. Я можу показати вам документи. Нас це не цікавить. Там заплатять?

Після сильнєйшого скандалу, той що худий гроші взяв. А грубий і далі кричав, віддай їй гроші, нехай сама їде і завезе. Я не можу зрозуміти, одні воюють вже півтора року, виснажені, скидаються грошима і передають, щоб купити для них машину. Для того, щоб могли вижити, а інші «не зобов‘язані нікому і нічим» в них тільки бізнес на чужому автобусі. Скажіть, де справедливість. Невже на цих автобусах не можуть їздити ті, хто вже по 5 раз контужений і ранений і далі воює. А ці здорові мужики можуть замінити їх на фронті. Фраза Разом переможемо зовсім не актуальна для нашого сьогодення".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку за допомогою камер спіймали порушника (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити