image
 |  0 31 Березня 2021 | 21:40

У Луцьку «Волинь» із «Миколаєвом» pозішлися безгольовим миpом (ВІДЕО)

У звітному протистоянні до складу «Волині» повернувся Богдан Оринчак, Владислав Приймак за відсутності через травму В’ячеслава Шарпара зайняв місце в центрі поля, а Максим Войтіховський вийшов у центрі оборони.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ФК «Волинь».

При цьому, вже на перших хвилинах матчу святкувати взяття воріт могли гості протистояння, однак їхню радість після точного удару Владислава Войцеховського обірвав свисток арбітра, який зафіксував положення поза грою. В подальшому обидві команди діяли обережно, хоча у «Волині» претендували на взяття воріт Євген Протасов, Богдан Оринчак, Владислав Приймак та Юрій Коломоєць, а у гостей – загрожували нашим воротам Богдан Порох та Дмитро Сула. Утім, до перерви забитими голами обидві команди не відзначалися.

Після антракту темп гри не змінився, а гості відчули себе набагато розкутіше. Свідченням цьому були хороші контратаки, які не завершив точними ударами Сергій Крав ченко. А от волиняни намагалися тиснути на організовану оборону суперників, однак тріск вона дала тільки наприкінці матчу. Спочатку в штрафний майданчик гостей увірвався Артур Рябов, а його неточний удар ледь не підправив у ворота Сіаваш Хагназарі. А ще за дві хвилини Владислав Приймак ударом головою влучив у поперечину рамки гостей! Шокове завершення матчу гості з Миколаєва дограли до нічийного результату.

На жаль, «Хрестоносці» не зуміли скористатися втратами очок конкурентів. Утім, свої амбіції наша команда зможе підтвердити уже в наступному гостьовому матчі проти «Агробізнеса», який відбудеться 5 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку «Волинь» пеpемогла «Ниву» з pахунком 2:0 (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити