image
 |  0 17 Жовтня 2023 | 13:49

У Луцьку встановили нові ліхтарі

У Луцьку КП «Луцьксвітло» встановило шість металевих опор і ліхтарі на вулицях Сенаторки Левчанівської та Глушець біля Центрального ринку.

Про це під час оперативної наради повідомила директорка департаменту ЦНАП Лариса Карп’як.

Так, КП «Луцьке електротехнічне підприємство «Луцьксвітло» забезпечило реагування на 60 звернень. Протягом вересня проведено роботи з відновлення освітлення, здійснено встановлення шести металевих опор і ліхтарів на вул. Сенаторки Левчанівської, вул. Глушець біля Центрального ринку. Налагоджено роботу світлофорних об’єктів на вул. Львівській кут Потебні, просп. Соборності, 21. До КП «Ласка» скеровано 23 звернення.

Крім того, до ЦНАПу надійшло ряд звернень щодо безпритульних тварин. Телефонували мешканці з вул. Шевченка, 3; Корольова, 11; Приміської, 1; Володимирської кут Львівська; просп. Молоді, 10; Соборності, 13; бульвару Дружби Народів, 1; с.Сьомаки з вул. Тракторної, 2. 10 звернень надійшло від жителів будинків, в яких створено ОСББ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До кінця року усі школи Луцької громади будуть забезпечені компостерами

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити