image
 |  4 20 Грудня 2022 | 17:14

У Луцьку встановлюють нові торговельні ятки

З метою уникнення стихійної торгівлі на вулицях міста Луцька встановлено 18 торговельних яток у п’яти локаціях.

Про це інформують в управлінні інформаційної роботи міської ради.

Їх призначення - здійснення торгівлі власноруч вирощеної продукції, в першу чергу, соціально незахищеними жителями Луцької міської територіальної громади. Місця для їх встановлення обиралися виходячи з аналізу найбільшої концентрації незаконної вуличної торгівлі з «землі».

Нещодавно встановлено торговельні ятки на проспекті Соборності (неподалік зупинки громадського транспорту “Храм Всіх Святи́х Землі́ Воли́нської”), вулиці Ковельська (поблизу супермаркету АТБ), проспекті Відродження (біля експрес ТАМ ТАМ).

Варто нагадати що такі торгівельні майданчики уже діють на проспекті Соборності (неподалік супермаркету АТБ) та вулиці Львівська (неподалік автосервісу “Сафрон”).

Ятки встановлені за дорученням Луцького міського голови на час дії воєнного стану, аби підтримати у цей нелегкий час мешканців громади, які тут можуть реалізувати власноруч вирощену сільськогосподарську продукцію.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити