image
 |  7 14 Липня 2021 | 22:24

У Луцьку встановлять термінал для е-квитків на вулиці Львівській

У Луцьку встановлять новий термінал для поповненя електронних квитків на вулиці Львівській (зупинка громадського транспорту «Вулиця Даньшина»).

Про це йдеться в проєкті рішення виконкому Луцької міськради.

Станом на 12 липня 2021 року оператор електронних систем ТОВ “СІТІ КАРД СИСТЕМ” встановив 43 стаціонарних термінали для продажу та поповнення електронних квитків. Вони розташовані у будівлях закладів торгівлі, департаментах соціальної політики, “Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку” міської ради, в приміщенні оператора.

Також вже працюють 2 термінали для поповнення електронних квитків (на зупинці “40 квартал” і біля Карткового центру “СІТІ КАРД” на вул. Лесі Українки, 16а). В процесі під’єднання комунікацій на зупинці «Міська лікарня», що на пр-ті Відродження, 13.

З метою розширення мережі терміналів, у яких здійснюватиметься продаж та поповнення електронних квитків, пропонується погодити місце розташування вуличного терміналу на зупинці громадського транспорту «Вулиця Даньшина» (вул. Львівська, 61).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На проспекті Волі у Луцьку готуються класти нижній шар асфальту (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити