image
 |  4 15 Лютого 2020 | 17:17

У Луцьку «Яворина» зібрала 15 тисяч на лікування 9-ти місячного Максимки

У Луцьку ГО «Яворина Волинь» у велике свято Стрітення провели благодійну акцію по збору коштів на лікування 9-ти місячному Максимкові.

Про це у соціальній мережі Фейсбук інформує Алла Жупанюк.

Сьогодні, 15 лютого, на Театральному майдані при вході в Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, учасники благодійної ярмарки пропонували отримати власноруч виготовлені свічки, які будуть оберігати домівки від громовиці.

В результаті акції зібрано 15 тисяч гривень, які передадуть на лікування рідним 9-ти місячного Максимка, якому планують здійснити пересадку печінки.

«Вогонь_надії спалахнув! Його підтримали небайдужі активні лучани! Дякуючи ВАМ , воскресає віра у щасливе майбутнє нашої держави. Ми зібрали 15 тис. грн!!! ЯВОРИНА_Волинь дякує УСІМ за активну участь у зборі коштів для родини Грицишин та їхнього Максимка», - резюмувала Алла Жупанюк.

Нагадаємо, що вчора учасники благодійної акції у мистецькій студії «Чарівник пензлик» власноруч оздобили стрітенські свічки.

Усі бажаючі можуть долучитися до збору коштів на лікування Максимку. 

5168 7573 4420 0466 - мама Грицишин О.

           

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити