image
 |  227 27 Жовтня 2024 | 19:39

У Луцьку за півмільйона відремонтують дитсадок

В обласному центрі запланували поточний ремонт приміщень комунального закладу «Луцький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №9 комбінованого типу Луцької міської ради», що на проспекті Молоді, 2а.

Про це пишуть Волинські новини.

Тендер на відповідні роботи на сайті prozorro.gov.ua оголосив департамент освіти Луцької міської ради. Пропозиції учасників приймають до 30 жовтня.

Очікувана вартість робіт становить 498 547 гривень.

Як вказано в технічному завданні, поточний ремонт дитсадка №9 передбачатиме оновлення музичного залу, сходового майданчика та коридору зі сходами, зокрема ґрунтування та фарбування стін, заміну радіаторів, прокладання трубопроводів, улаштування покриттів із керамічних плиток, заміну дверей тощо.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій, працівників відповідної кваліфікації, документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт, фінансової спроможності.

Усі роботи хочуть завершити до 31 грудня 2024 року.

Гарантійний термін на виконаний ремонт становитиме п’ять років.

Нагадаємо, в Луцькому ліцеї №4 імені Модеста Левицького, що на проспекті Волі, 25, запланували поточний ремонт підвального приміщення, що використовується як споруда цивільного захисту (укриття).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити