image
 |  4 10 Листопада 2020 | 11:14

У Луцьку забудовники порушують благоустрій міста (ФОТО)

На жаль, при будівництві будинків у місті Луцьку забудовники та виконавці робіт не до кінця дотримаються усіх встановлених правил та вимог. Підтвердженням цього є неодноразові виявлення вивозу бруду та ґрунту з будівельних майданчиків і, як наслідок, суттєве забруднення проїзної частини.

Про це інформують луцькі муніципали.

Повторно, по вул. Привокзальній, 12, де здійснюється будівництво житлового комплексу «DrеаmТown», відповідальна особа здійснила порушення п.п.11.3.1 Правил благоустрою міста Луцька, а саме не забезпечила очистку транспортних засобів на виїзді з будівельного майданчика.

За вказане порушення інспектором відділу «Група швидкого реагування» складено адміністративний протокол за ст. 152 КУпАП та зобов’язано відповідальних осіб очистити дорожнє покриття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині на ГPВІ за тиждень захворіло понад 6 тисяч волинян

Нагадуємо, що такі дії караються штрафом – від 340 до 1360 грн. на громадян, та від 850 до 1700 грн. на посадових осіб та громадян-суб’єктів підприємницької діяльності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити