image
 |  4 7 Грудня 2018 | 08:15

У Луцьку закінчили ремонтувати міст на Ковельській

На мосту по вулиці Ковельській у Луцьку завершили укладання вирівнюючого шару асфальту.  

Після 21 години у четвер, 6 грудня, обіцяють пускати транспорт, - повідомив радник міського голови Ігор Поліщук у Фейсбуці, - пише Волинь24

"На роботи по ремонту мосту підрядник дає гарантію 10 років. Це перший випадок в Луцьку, коли на такі роботи дається така гарантія. І це означає те, що як мінімум 10 років місто більше не буде витрачати кошти на ремонт цього об'єкта", – зазначив посадовець.
"Протягом усього часу ремонту до нас зверталося багато мешканців щодо затягування часу виконання робіт, «фейсбук-експерти» заявляли, що міст можна відремонтувати за декілька тижнів, окремі «спеціалісти» в галузі ремонту мостів заявляли, що треба ремонтувати за декілька днів", - написав він. 
"Однак є технологія і ДБН, які регламентують порядок виконання цих робіт, адже на мості не тільки вкладався асфальт, а й капітально ремонтувалися шви, а це - окрема історія. І те, що на об‘єкті були відсутні працівники – не означало, що нічого не робиться. Є чіткий строк застигання бетону на швах, після спливу якого можна вкладати асфальт", – зазначив Поліщук. 

Він додав, що з настанням сприятливих погодних умов на тротуарній частині буде вкладено бруківку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Старому місті» вандали розтрощили зупинку громадського транспорту 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити