image
 |  0 2 Жовтня 2019 | 11:38

У Луцьку закликають зібратися лідерів партій громадських організацій та активістів для узгодження дій щодо протидії здачі України

Керівник Луцької міської організації ВО "Свобода" закликає лідерів громадських організацій, політичних партій, активістів та всіх, кому небайдуже майбутнє країни, зібратися сьогодні на Меморіалі поблизу пам'ятника Героям Небесної сотні та скоординувати план дій щодо підписаної формули Штанмайєера.

Про це Микола Федік написав на сторінці у соцмережі facebook.

"Зеленський йде курсом капітуляції України. Крок за кроком він наближає державу до прірви. Формула Штанмайєера - це пролог української капітуляції. Далі буде зустріч у Нормандському форматі. Вона має всі шанси стати аналогом Мюнхенської змови 21-го століття. Думаю, настав час діяти, а не мовчати. Інакше нас просто поставлять перед фактом. І вже завтра ми прокинемося у зовсім іншій реальності. Не можна допустити, щоб долю України вирішували її вороги, друзі її ворогів і зрадники. Запрошую лідерів громадських організацій, політичних партій, активістів та всіх, кому небайдуже майбутнє країни, зібратися сьогодні на Меморіалі поблизу пам'ятника Героям Небесної сотні та скоординувати план дій. Час збору - 14.00", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити