image
 |  4 8 Жовтня 2021 | 09:23

У Луцьку замість стихійної торгівлі облаштували криті ятки

Селянам, які привозять лучанам сільгосппродукцію, дали комфортні місця для торгівлі біля вокзалу.

Про це пише 12 канал.

Ще днями тут викладали привезену із сіл городину та фрукти на землі, щоп’ять хвилин оглядалися, чи не йдуть до них муніципали, бо хоч і не з власної волі, а займалися стихійною торгівлею. Колишніх крамарів ринку «Привіз» обдурив власник торгового центру, що збудований на місці базару. Коли треба було територію, бізнесмен обіцяв золоті гори, однак від своїх слів згодом відмовився. А люди змушені були роками торгувати просто неба. Допомогти селянам, які привозять для лучан домашні продукти, вирішили в Луцькраді: поставили комфортні криті ятки.

Грошей за місце на міні-ринку поки не просять. Продавці кажуть: якщо раптом встановлять суму за оренду яток – готові платити.

Нині поруч вокзалу шість новеньких яток. Щоправда, їх, кажуть продавці, замало. Хто приїхав торгувати раніше – той займає місце, хто ж пізніше – лишається без ятки. У Луцькраді пояснюють: торгових місць встановили рівно стільки, скільки дозволено архітектурним планом. Встановлюючи ятки, кажуть у міськраді, орієнтувалися на кількість продавців, які приїздять у Луцьк електричкою, аби продати сільськогосподарську продукцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Табір ромів виїхав із селища після побиття АТОвця на Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити