image
 |  5 8 Серпня 2019 | 14:51

У Луцьку затримали чоловіка, який розкладав наркотики по районах міста

Ввечері, 7 серпня, екіпаж роти тактико-оперативного реагування отримав повідомлення від пішого наряду нацгвардійців, що на проспекту Грушевського в Луцьку виявлено підозрілу особу.

Про це повідомили у пресслужбі волинських патрульних.

При перевірці у 20-річного хлопця виявили предмет, схожий на зброю, та пристрій для куріння наркотичних засобів зі згортком порошкоподібної речовини, схожої на наркотичну. 

Затриманий громадянин повідомив патрульним, що напередодні розкладав закладки зі згортками із порошкоподібною речовиною в різних районах міста. Згодом, спільно зі слідчими, їх виявили на вулицях Гулака-Артемовського, Ківерцівській, Привокзальній та інших – загалом виявили 6 згортків. Для проведення подальших слідчих дій його доставили в міськвідділ.

Ще одного підозрілого чоловіка виявили на бульварі Дружби Народів, близько 23 години. При перевірці у нього знайшли поліетиленовий пакет з зеленою речовиною рослинного походження, попередньо, канабіс. На місце події викликано слідчо-оперативну групу та забезпечено охорону місця події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку продовжує «гуляти» реклама наркотиків (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити