image
 |  2 3 Листопада 2021 | 12:46

У Луцьку затвердили відновну вартість зелених насаджень

Виконком Луцької міськради затвердив відновну вартість зелених насаджень на території Луцької міської територіальної громади.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Враховуючи сучасну територію міської громади та її історичний розвиток, а також необхідність встановлення чітких меж між зонами, запропонована схема зон містобудівної цінності для визначення відновної вартості зелених насаджень згідно додатку, де:

- до І центральної зони відноситься: центральна територія м. Луцька та смт Рокині, орієнтовно 1,5 км від центру населених пунктів;

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через «Велике будівництво» Зеленського неподалік Волині зруйнували відрізок дороги

- до ІІ середньої зони: в м. Луцьку (в північній частині обмежена вулицями Ківерцівською та Гордіюк; зі сходу – проспектом Відродження, вул. Електроапаратною; на півдні – вул. Дубнівською від перехрестя з вул. Карпенка-Карого до залізничного переїзду); на заході – вул. Карпенка-Карого) та території сіл Забороль, Княгининок, Прилуцьке, Жидичин;

- до ІІІ зони – вся інша територія громади.

У першій зоні вартість відновлення зелених насаджень становитиме 10252 гривні, у другій - 8 112 грн, у третій - 5236 гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити