image
 |  0 9 Липня 2019 | 19:35

У Луцьку жінка зливала нечистоти у каналізацію

Щойно, у приватному секторі вулиці Володимирська, під час патрулювання, інспекторами відділу «Група швидкого реагування» було виявлено як громадянка Антоніна К.., котра проживає в будинку № 33, зливала з відра рідину жовтого кольору з їдким запахом у ливневу каналізацію, після чого навколо піднявся та поширився нестерпний та концентрований сморід фекальних мас.

Про це луцькі муніципали написали на своїй сторінці у Фейсбук. 

Інспектором миттєво було вжито заходів щодо притягнення даної «Господині» до адміністративної відповідальності згідно ст. 152 КУпАП.

Дуже шкода, що на момент виявлення порушення, жінка повністю злила вміст відра у ливневу каналізацію.

І Найгірше те, що все це дуже швидко розноситься по «артерії» каналізаційної мережі міста і два-чотри таких зливи в день, особливо у спекотну погоду, і є однією з причин поширення смороду, котрий накриває місто.

Шановні лучани, департамент муніципальної варти звертається до кожного власника приватного домоволодіння бути свідомими та не здійснювати злив рідких нечистот, побутових відходів, змивів тощо в ливневу каналізаційну мережу міста, оскільки вищезазначені речі, потрапляючи у каналізацію, вступають в реакцію з її вмістом та викликають відповідні процеси бродіння і, як наслідок, поширюють неприємний запах та сморід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині зіткнулись вантажівка з лаветою, постраждалих немає (ФОТО)

При виявлені вищезазначених фактів або якщо Вам відомо, що Ваші сусіди вчинять такого роду правопорушення, просимо негайно повідомляти телефонуючи на гарячу лінію відділу «Група швидкого реагування» департаменту муніципальної варти за тел.0670000679 або на цілодобову лінію оперативного реагування Луцької міської ради «15-80».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити