image
 |  0 8 Лютого 2019 | 12:19

У Луцьку зіпсували рекламу Зеленського й екс-регіоналів (ФОТО)

Спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА 6 та 7 лютого зафіксували у Луцьку два пошкоджені білборди політичної партії «За життя». Окрім того, невідомі розмалювали два сітілайти, де розміщені матеріали із надписом «Слуга народу - президент як не крути».

Зіпсовані білборди виявили на вулиці Глушець, поблизу «Старого ринку», та на вулиці Рівненській. Білборди, на яких написано «Опозиційна платформа – За життя» та розміщений символ партії, невідомі обкидали зеленою фарбою.

Представники ОПОРИ намагалися отримати коментарі представників партії, однак ні в центральному офісі, ні у волинському обласному осередку на телефонні дзвінки не відповідають.

У Головному управлінні Національної поліції у Волинській області представникам ОПОРИ повідомили, що до них надходило звернення щодо пошкодження білборда на вулиці Глушець.

«Відомості зареєстровані в журналі Єдиного обліку. Ведеться перевірка», - прокоментував ситуацію начальник управління превентивної діяльності Головного управління національної поліції на Волині Володимир Солоненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відгамселили, бо поїхав на «жовте»: реалії методів волинської поліції

Зауважимо також, що неподалік пошкодженого білборда партії спостерігачі зафіксували сітілайт із надписом «Слуга народу – президент як не крути», який має сліди пошкодження. Так, на сітілайті видніються сліди від змитої фарби, хоча ще декілька днів тому скло не було розмальованим. Його виявили 6 лютого на вулиці Сенаторки Левчанівської у Луцьку, а вже 7 лютого на цій вулиці зафіксували ще два обмальовані сітілайти.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити