image
 |  254 14 Лютого 2024 | 17:44

У Луцьку змінили графік руху маршруту № 5

У Луцьку змінили графік руху маршруту № 5.

Таке рішення було прийнято під час засідання виконкому.

У зв’язку зі зверненням перевізника за автобусним маршрутом № 5 та проханням мешканців міста щодо внесення змін у роботу автобусів за маршрутом № 5, а саме: необхідністю транспортного сполучення із спорткомплексом ЛНТУ та дитячими садочками № 14 “Колосок” та № 39 “Казка” внесено зміни у рух автобусів на вказаному маршруті вулицями Ярослава Мудрого та Львівській.

Члени виконавчого комітету затвердили нову схему руху автобусів №5, а саме:

шлях за маршрутом у прямому та зворотному напрямку: вул. Межова, вул. Молодіжна, вул. Полонківська, вул. Корольова, вул. Валерії Новодворської, вул. Ранкова, вул. Магістральна, вул. Окружна, бульв. Дружби Народів, вул. Климчука Сергія, вул. Ярослава Мудрого, вул. Львівська, вул. Червоного Хреста, вул. Ковельська, вул. Глушець, вул. Паркова (вул. Словацького, вул. Богдана Хмельницького), пр-т Волі, м-н Київський, вул. Рівненська, вул. Окружна (місця міжзмінного відстою на вул. Окружній біля ТЦ “Епіцентр” та вул. Межовій біля КХП).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже мільйон готівки, гектари землі та невелика зарплата: що задекларував Кватирко

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити