image
 |  13075 12 Лютого 2024 | 23:31

Майже мільйон готівки, гектари землі та невелика зарплата: що задекларував Кватирко

Колишній очільник Волинського лісового господарства, а нині уже директор Поліського лісового офісу Олександр Кватирко задекларував 980 тисяч готівки, а його дружина-підприємиця отримала понад 3 мільйони доходу.

Про це свідчить декларація лісника, - пише ВолиньUA.

Дружина Олександра Михайловича Мар'яна, судячи з декларації, доволі заможна. У власності жінки навіс площею півгектара, склад 130 квадратних метрів, понад гектар землі, квартира у Луцьку площею 65 квадратних метрів та автівка BMW Х4. Також від занять підприємницькою діяльністю пані Мар'яна отримала 3 364 404 гривень.

В свою чергу Олександр Михайлович має 52 гектари землі, яка знаходиться у селі Галичани Мар’янівської громади. Також декларує корпоративні права в Агрофірмі Незалежність.

У 2022 році Кватирко отримав 203 566 зарплати від Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства та 80 400 гривень пропрацювавши у Державному спеціалізованому господарському підприємстві "Ліси України.

Також пан Олександр задекларував 980 000 гривень доходу від відчуження рухомого майна і відповідно зберігає 980 тисяч готівки.

Слід зазначити, що волинян вразили заробітні плати у інших очільників лісової галузі області. Їх дохід від роботи сягає понад півмільйона в рік, в той час як в самого керівника Поліського лісового офісу зарплатня в рази менша.

Директор філії «Любомльське лісове господарство» ДП «Ліси України» Володимир Туревич задекларував 1 мільйон 559 тисяч гривень зарплати. 

Директор державного підприємства «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» Філюк Володимир задекларував понад мільйон гривень зарплати.

Директор державного підприємства «Камінь-Каширське лісове господарство» Корецький Володимир задекларував понад півмільйона гривень зарплати.

Директор державного підприємства «Ратнівське лісове господарство» Тишковець Сергій задекларував понад півмільйона гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громада на Волині хоче віддати в довгострокову оренду понад 30 гектарів землі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити