image
 |  0 5 Травня 2021 | 18:04

У Луцьку знімуть проморолик про башти Чорторийських

У Луцьку знімуть промоційний ролик та роздрукують буклети про башти Чорторийських.

Про це інформує власкор «ВолиньUA» посилаючись на сайт держзакупівель.

Луцькрада замовить двомовні промоційні буклети «Люблін–Луцьк: міські укріплення» - 2000 примірників та «Башта князів Чорторийських» - 2000 примірників. На це планують витратити з міського бюджету 103 тисячі гривень.

Учасниками тендерних торгів стали Волинське обласне редакційно-видавниче підприємство «НАДСТИР'Я» та ПП «Волинська друкарня».

Найнижчу ціну запропонувало ПП «Волинська друкарня» 103 тисяч 680 гривень. Тоді, як «Надстир’я» - 103 тисяч 700 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький аптекар у свої 90 їздив на велосипеді, аби назбирати трав на ліки

Також на виготовлення відеоролика для промоції комплексу пам’яток: башти Чорторийських з муром та монастиря єзуїтів планують витратити 82 тисячі гривень. Нині оголошено тендер і шукають виконавців.

На авторський нагляд за реалізацією проєкту Ремонтно-реставраційні роботи памяток архітектури національного значення: монастиря езуїтів (охоронний № 77-3) та оборонної башти з муром (охоронний номер № 1010) в Луцьку візьметься ПП «Прайд» за 45 тисяч 900 гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити