image
 |  9 19 Травня 2021 | 20:39

У Луцьку зупиняють подачу гарячої води з усіх газових котелень міста

Від ранку 20 травня в обласному центрі Волині ДКП «Луцьктепло» припиняє надання послуги з постачання гарячої води від газових котелень.

Про це повідомляє «Суспільне Волинь».

На підприємстві пояснюють: мусять так вчинити у зв'язку із завершенням терміну дії Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу (ПСО).

«Враховуючи брак обігових коштів, необхідних для закупівлі природного газу для приготування гарячої води на умовах передоплати, та з огляду на повідомлення АТ «Волиньгаз» про припинення газопостачання до котелень підприємства з 07:00 20 травня», – йдеться у повідомленні ДКП «Луцьктепло».

Продовжать отримувати послугу лише мешканці мікрорайону ЛПЗ, які отримують гарячу воду від котельні на вул. Боженка, 32, де теплова енергія для потреб гарячого водопостачання виготовляється від котла, що працює на альтернативному паливі – деревній трісці. А також для споживачів котельні на вул. Даньшина, 10, яку підключили до мереж котельні на вул. Боженка, 32 та для Волинського обласного госпіталю для інвалідів війни, де гаряча вода подається від котла на альтернативному паливі.

Нагадаємо, уряд більше не регулюватиме ціни на газ для теплокомуненерго та не зобов’язуватиме НАК «Нафтогаз України» продавати блакитне паливо для них за фіксованою ціною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після 20 травня у Луцьку може зникнути гаряча вода

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити