image
 |  11 29 Січня 2024 | 11:22

У Львові горів геріатричний пансіонат: загинув літній чоловік

Внаслідок пожежі у Львівському геріатричному пансіонаті у неділю ввечері загинув чоловік.

Про це інформує Львівська міська рада, Zaxid.net

"Через пожежу в геріатричному пансіонаті на вул. Медової Печери у Львові загинув літній чоловік. Причина смерті – численні опіки та отруєння продуктами горіння. Понад 200 осіб вдалось евакуювати. Нагадаємо, сьогодні, у неділю, близько 20:00 год на 2-му поверсі пансіонату здійнявся вогонь. Обставини загорання наразі невідомі. Станом на цю годину рятувальники погасили вогонь".

Як повідомляє Zaxid.net, інцидент трапився близько 19:52 в одній з кімнат пансіонату на другому поверсі п’ятиповерхової будівлі.

Речник ДСНС Львівщини Віталій Туровцев уточнив у коментарі виданню, що обставини загорання наразі невідомі, але одна з кімнат вигоріла вщент. Станом на 20:27 підрозділи ДСНС ліквідували пожежу.

Унаслідок пожежі один із мешканців пансіонату отримав опіки та отруєння димом. Медики надавали йому допомогу, але врятувати життя чоловіка не вдалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ увійшли до п'ятірки найпотужніших армій Європи

За даними Zaxid.net, під час гасіння пожежі з геріатричного пансіонату евакуювали 130 людей, які там проживали.

Видання уточнює, що зараз на території пансіонату постійно проживають 300 людей похилого віку та осіб з інвалідністю, з них 45 переїхали до Львова після початку повномасштабного вторгнення Росії.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити