image
 |  2 1 Листопада 2018 | 11:54

У Люблинецькій громаді працюватиме волонтер Корпусу Миру США (ФОТО)

В січні місяці цього року Люблинецька ОТГ зареєструвалася в проекті, який реалізує Корпус Миру США в Україні «Розвиток громад» та пройшла конкурсний відбір на запрошення волонтера Корпусу Миру.
З 25 жовтня 2018 року 135 волонтерів Корпусу Миру США в Україні офіційно прийняли присягу в Українському Домі в Києві. Одним із серед цих волонтерів була Кью Бінгсу, яка протягом двох років працюватиме в Люблинецькій селищній раді за напрямом «Розвиток громад».
Мета такої співпраці – створити нові можливості для розвитку Люблинецької громади, через посилення громадянського суспільства, започаткування волонтерського руху, розвитку туризму, вивченню ділової англійської мови, реалізацію нових міжнародних проектів та покращення ділового середовища.
Як повідомила в коментарі «ВолиньUA», голова ОТГ Наталія Сіховська, волонтерка Кью Бінгсу перші три місяці будуть ознайомчі та аналізу роботи з українською управлінською системою, адже це все нове для неї. Наразі перші є пропозиції це створення англомовного сайту та проведення англомовних курсів.
Волонтерка Кью Бінгсу працюватиме в Люблинецькій ОТГ протягом двох років за напрямком «Розвитком громади», дана співпраця дасть ширші можливості розвитку громади у роботі з міжнародними ґрандовими проектами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити