image
 |  178 27 Січня 2024 | 16:46

У міськраді на Волині вивчатимуть необхідність розширення штату відділу мобілізаційної роботи

Під час підготовки до сесії міської ради відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, соціального захисту, здоров’я, у справах сім’ї та молоді, регламенту та кадрової політики під головуванням Мирослава Максимюка.

Про це повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

Депутати обговорили та підтримали винесення на розгляд сесії питання про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту населення Рожищенської міської територіальної громади на 2024 рік та схвалили проєкт договору про співробітництво Рожищенської та Рожнятівської територіальних громад у формі реалізації спільного проєкту «300 кілометрів: відстань для нових можливостей розвитку Рожищенської та Рожнятівської територіальних громад».

А от питання про внесення змін до рішення міської ради «Про затвердження структури, загальної чисельності працівників апарату Рожищенської міської ради та її виконавчого комітету, інших її виконавчих органів» щодо розширення штату відділу мобілізаційної роботи, цивільного захисту, військового обліку та охорони праці Рожищенської міської ради залишили на довивчення.

Підтримали члени комісії звернення депутатів Рожищенської міської ради до Міністерства охорони здоров'я України та Національної служби здоров'я України щодо відтермінування вимоги до організації надання медичних послуг в частині забезпечення кондиціонуванням палат/приміщень перебування пацієнтів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити