image
 |  4 27 Вересня 2019 | 14:18

У місті на Волині маму з дитиною у візку незаконно вигнали з магазину

У Ковелі молоду маму з 10-місячною дитиною у візочку вигнали з магазину дитячих товарів через "власну" заборону входити у магазин з дитячими візками.

Про це пишуть у спільноті Ковель Онлайн.

До міського голови Олега Кіндера звернулася жінка зі скаргою на один із спеціалізованих дитячих магазинів, з якого її вигнали з десятимісячною дитиною у візочку.

Свій вчинок пояснили забороною входити у магазин з дитячими візками, яку встановила власниця торгового закладу. Про власні "правила" закладу торгівлі свідчив напис на вхідних дверях.

Як стверджує заявниця, площа магазину є достатньою, аби вільно пересуватися з дитячим візочком. І у момент візиту в магазині перебував лише один покупець, тож жінка впевнена, що жодних перешкод нікому на створювала.

Читайте також: Смертельна ДТП на Волині: встановлюють особу загиблого

Вийшовши з магазину, молода мама звернулася до патрульних, які знаходилися поряд. Поліцейські однозначно запевнили, що продавець магазину порушила низку прав громадян і подібні заборони є незаконними.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити