image
 |  14 3 Грудня 2019 | 10:53

У місті на Волині мешканці будинку встановили капкан у дитячій пісочниці, щоб позбутися котів

Мешканці будинку у Ковелі, на території якого встановили капкан у пісочниці, дали відповідь.

Про це написали у спільноті Ковель онлайн.

"Якщо Вам цікаво, відповім - на власницю кота, яка протягом 2 років не звертає уваги на зауваження про те, що її кіт гадить в ДИТЯЧУ ПІСОЧНИЦЮ, у відповідь чули:"нехай ваші діти дивляться куди ступають". 

Жах - це коли твоя дитина граючись бере в руки не тільки пісок, але й котячі какахи (це 100% глисти або не дай Боже якась інфекція), ідіотизм - це протягом року накривати свою пісочницю плівкою для того, щоб вона не перетворилась на "котячий туалет" (хоча і це не допомагало, він гадив і на плівку), нам навіть доводилось змивати з плівки червів, які заводились в какахах за вихідні, якщо нас не було вдома. Ідіотизм- це збудувати для дітей пісочницю і не мати можливості нею користуватись, 3 рази за сезон змінювати пісок. Вибачте, але будь- якому терпінню є межа! Здоров'я і безпека дітей найважливіше для батьків! І жодна адекватна мама в грудні дитину в пісочницю не поведе гратись, тим більше в загаджену котами! Всі мешканці будинку про це знають. За 2 роки можна обладнати для кота туалет", - йдеться у дописі.

Читайте також: Повечеряли: у будинку лучан з газової плити полилась вода (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити