image
 |  5 20 Серпня 2022 | 23:01

У місті на Волині мешканці залишають пакети зі сміттям посеред вулиці (ФОТО)

Людська недбалість іноді переходить усі межі. Керуючись бажанням швидко очистити власні помешкання від мотлоху та сміття, люди часто-густо викидають їх там, де заманеться. Та, на жаль, чи то, на щастя, вони не розчиняються у повітрі просто так. Ба-більше, мішки зі сміттям продовжують там лежати і активно випромінюють неприємний запах, аж поки їх не відвезуть на сміттєзвалище працівники комунгоспу. Подібне можна зустріти досить часто у нашому місті, а тому викликає питання: якщо не ми слідкуватимемо за чистотою, тоді хто?

«Процедура вивезення сміття здійснюється або за укладеним заздалегідь договором з Камінь-Каширським виробничим управлінням житлового комунального господарства (ВУЖКГ), або за наявності придбаного мішка з логотипом ВУЖКГ, щоб працівники змогли збирати сміття біля будинків 15 та 30 числа кожного місяця, або ж самотужки мешканцями міста. Очевидно, бажаючи зекономити, деякі люди користуються нагодою та викидають свій непотріб поряд зі стовпами та зупинками громадського транспорту. Тому наполегливо закликаємо схаменутися і дотримуватися правил благоустрою, адже чисто не там, де прибирають, а там —де не смітять”, — нагадує директор КУ «Центр безпеки громадян Камінь-Каширської міської ради» Петро Герасимик.

Джерело: газета Полісся.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити