image
 |  4 10 Липня 2022 | 23:31

У місті на Волині невідомі знищили фотозону (ФОТО)

Два тижні поспіль у Любомлі ініціативна група дівчат організовує благодійну акцію, де розігрує лотерею.

Зібрані кошти перераховують на підтримку воїнів-земляків, - інформує газета Наше життя.

Щоб об'єднати любомльчан, надихнути на піднесений патріотичний дух, креативні авторки акції проводять урочисті підсумки лотереї, а також цікаві заходи із дітками. Влаштовують у парку патріотичну фотосесію.

Коли відбулась чергова акція 1 липня, дівчата вирішили не розбирати прикрашену арку для фото. Суботнього ранку вони знову розмістили її в парку, аби перехожі могли сфотографуватися.

До 16:00 декорацію поламали. А напередодні ввечері хтось знищив і гірлянду з кульок, що висіла над столиками кафе.

Наталя Ліхотоп, одна із організаторок згадує, що помітила не дуже вихованих хлопців ще під час акції. Вона обурюється: «Ми здогадуємось, хто це міг би бути. Є очевидці, які бачили що хуліганили діти. Чекаємо відео з камер спостереження від кав'ярні "Cactus". Це сталося серед білого дня у центрі міста і ніхто нічого не зробив, не завадив. Цього не можна просто так залишити. Бо сьогодні це фотозона, а далі що...?»

«Просимо представників нашої влади та поліції звернути увагу на події, які відбуваються в місті, на дикунський вчинок зокрема. Переглянути відео з інших камер спостереження, знайти винних та покарати» – йдеться в дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити