image
 |  2 26 Грудня 2021 | 17:32

У місті на Волині організували свято для дітей, які втратити татів на війні

На Різдво військовослужбовцям нашої 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого випала особлива почесна місія – в рамках благодійної акції #Свята_без_тата стати #SUPERELF для понад 30 дітей з Володимира та Володимир-Волинської ОТГ, чиї тати загинули, захищаючи Україну від російсько-терористичної загрози.

Про це повідомили на Фейсбук-сторінці бригади.

В міському культурно-мистецькому центрі суперельфи-воїни разом із координатором акції #Свята_без_тата, громадським діячем та волонтером Русланом Теліпським підготували подарунки для дітей та, без сумніву, зарядилися позитивними емоціями та святковим настроєм.

Маленьких і юних винуватців свята, які, на превеликий жаль, вкотре зустрічають свята без батьків-героїв, з Різдвом та прийдешнім Новим роком привітали також Князівські воїни та настоятель володимирського костелу Іоакима та Анни отець Лешек, поблагословивши дітей та їхніх рідних на добро та мир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вкотре судили за порушення дружину волинського депутата

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити