image
 |  4 5 Лютого 2019 | 20:28

У місті на Волині перестав працювати суд

Любомльський районний суд Волинської області  припинив свою роботу, - повідомляє портал Судова влада України. 

У зв’язку тимчасовою непрацездатністю голови суду Чишія Степана Степановича Любомльський районний суд Волинської області з 05 лютого 2019 року не здійснюватиме розгляд справ та матеріалів, що надійшли на його розгляд.

За штатним розписом у суді п’ять посад суддів, дві з яких є вакантними. У двох суддів суду повноваження припинені у зв’язку з закінченням п’ятирічного строку. На сьогоднішній день в суді здійснює правосуддя лише один суддя Чишій Степан Степанович.    

В період відсутності судді канцелярія суду здійснюватиме прийом та реєстрацію заяв, позовних заяв громадян та установ, матеріалів і клопотань поліції, обвинувальних актів, однак здійснити автоматизований розподіл та передати справи та матеріали на розгляд суду буде не можливо у зв'язку з відсутністю суддів. 

За даних обставин всі справи, що надходитимуть до суду будуть зберігатися в канцелярії до виходу голови суду на роботу. Про дату розгляду (перенесення розгляду) справ, що на сьогодні перебувають в провадженні суду, сторони будуть повідомлені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не паритись! У Любомлі закрили лазню

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити