image
 |  0 3 Березня 2021 | 05:12

У місті на Волині після кронування залишилися лише стовпи (ФОТО)

Мешканці Нововолинська скаржаться на кронування дерев, яке тільки знищує зелені насадження в місті.

Про це пише Сергій Качур у соцмережі facebook.

Допис подаємо без змін.

"Знаєте, ніколи не порівнював теперішню владу з попередньою але сьогодні вже не стерпів. Сьогодні біля пам'ятника "Воїну - прикордоннику", що на Бульварі Шевченка подивився як пообрізали каштани. Чесно говорячи, якби я був на місці міського голови, відповідальна за це особа на другий день вже б не працювала на своїй посаді та по ній було б як мінімум складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 153 КУпАП "Нищення або пошкодження зелених насаджень або інших об’єктів озеленення в межах населених пунктів та за їх межами, що не віднесені до лісового фонду". Дуже шкода, що відповідальність за цією статтею передбачає тільки від тридцяти до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Але подивився ще Постанову КМУ від 8 квітня 1999 р. № 559 якою затверджені такси для обчислення розміру шкоди, заподіяної зеленим насадженням у межах міст то там досить такі нормальні розцінки (на фото додається). Так що і до кримінальної відповідальності можна притягнути.

Можливо було б краще, якщо той керівник проживає у своєму будинку і має якісь зелені насадження на території своєї ділянки, допомогти йому так само пообрізати їх", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Погуляйка - вільна вакансія: керівника обиратимуть без конкурсу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити