image
 |  0 2 Березня 2021 | 16:56

У Погуляйка - вільна вакансія: керівника обиратимуть без конкурсу

У Волинській обласній державній адміністрації візьмуть на роботу директора департаменту соціальної політики. Його оберуть за підсумками співбесіди, без проведення відповідного конкурсу.

Про це йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА №84 від 1 березня 2021 року, - пише Конкурент.

У документі сказано, що відповідно до пропозиції заступниці очільника ОДА Людмили Тимощук, директора обиратимуть за підсумками співбесіди. Співбесіду з кандидатами проводитиме Людмила Тимощук.

До слова, у травні минулого року в департаменті розгорівся великий скандал: п'ятеро із шести директорів геріатричних та психоневрологічних інтернатів заявили про погрози і спроби вимагання грошей тодішнім директором департаменту соцзахисту ОДА Костянтином Нестеренком. Згодом його звільнили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині дороги - в ямах: водії обурені (ФОТО)

Майбутній директор отримуватиме 12 тисяч гривень посадового окладу. Окрім цього, він матиме: надбавку за вислугу років, надбавку за ранг державного службовця, за наявності достатнього фонду оплати праці – премію та надбавку за інтенсивність праці.

Нагадаємо, у лютому Людмилу Тимощук призначили заступницею голови ОДА. До цього вона була в.о. начальниці управління охорони здоров'я.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити