image
 |  13 8 Червня 2021 | 13:30

У місті на Волині приберуть сміттєві контейнери біля кладовища (ФОТО)

Днями приберуть сміттєві контейнери, які наразі встановлені по вулиці Незалежності, біля входу на Ладомирське кладовище.

Про такі наміри повідомили на сторінці Комунального підприємства «Полігон» у facebook.

«У зв'язку з реконструкцією вулиці Незалежності, працівники КП «Полігон» мають намір прибрати сміттєві контейнери, що встановленні біля входу на Ладомирське кладовище.

Уже найближчим часом ці сміттєві контейнери заберуть і все задля того, аби не псувати викладену бруківкою пішохідну доріжку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині затримали попа у жіночому одязі: із сайту єпархії УПЦ МП видалили інформацію про нагородження священника

Складувати сміття можна буде у найближчі смітники, які розташовані на початку кладовища ФОТО 1(зі сторони вулиці Козацької, район ГРП) та на розі вулиць Незалежності та Котляревського ФОТО 2 (навпроти ЗОШ№2)», йдеться у повідомленні.

Працівники КП «Полігон» мають надію, що мешканці міста та прилеглих до кладовища вулиць з розумінням віднесуться до прохання комунальників.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити